A mániásokat (sokat!) várja a Hoppárézimi! aktív csapat

A mániásokat (sokat!) várja a Hoppárézimi! aktív csapat

DSCN7373HOPPÁRÉZIMI hírvivők kerestetnek ezerrel! Várok mindenkit, akárkit, bárkit, bármikor, hogy megbeszéljük, miképpen juthatna el a Hoppárézimi minél több fiatalhoz. Akiben megmozdul valami, ha meghallja azt a szót, hogy HOPPÁRÉZIMI, várja a HOPPÁRÉZIMI  AKTÍV CSAPAT!

SONY DSCÚjra megjelent a Hoppárézimi, a nyolcvanas évek sikerkönyve. Ez szupé, de éppen azok nem tudnak róla, akiknek leginkább való. Ezért beindul az aktívkodás, és éppen RÁD gondoltam, hogy Te biztosan benne vagy a buliban!

25suliban1987-ben, amikor először megjelent a HOPPÁRÉZIMI, akkor az egész ország meg volt őrülve érte, mindenki erről beszélt és mindenki olvasta. Hogy miért? Azért, mert 1987 őszén naponta leadták a rólam és a könyvről szóló anyagot a tévéhíradóban – és akkor nem 100 csatorna volt, mint ma, hanem csak egy és mindenki azt nézte. Ezért kelt el belőle két hónap alatt 70 000 példány, ami mai szemmel elképesztően sok, de akkor is kuriózum volt.

Fred, Nulli, Apuska 1986Most nincs mellettünk egy tévé sem (bár ha valakinek vannak tévés, vagy más médiakapcsolatai, és szívügyének tekinti a Hoppárézimit, azzal szívesen ötletelünk), viszont most van internet, illetve a facebook, amivel eljuthatunk gyakorlatilag mindenkihez. És mivel a Hoppárézimi üzenete semmit sem veszített időszerűségéből, ráadásul ez egy 100%-osan magyar történet, amit mindegyikünk jogosan érezhet sajátjának, minden esély megvan arra, hogy megismétlődjön ugyanaz a sikerszéria, ami negyedszázada, 1987-88-ban esett meg kis országunkban.

DSCN7283Ez akkora robbanás volt, hogy még ma is mindenki emlékszik rá. Igenám, de az akkori fiatalok ma már meglett felnőtt emberek. Van, akinek ott áll ma is a polcán több ZZ könyv is, van, aki odaadta a gyerekeinek, azonban a mai gyerekek nem szeretnek olvasni, inkább a telefonjukat, mega számítógépet nyomkorásszák. A HOPPÁRÉZIMI viszont éppen egy olyan könyv, amit (napló-jellegénél fogva) aránylag könnyű olvasni, azonban mégis egy értékes olvasmány, ami pozitív változásokat (sokat!) idéz elő olvasóiban.

 

Luci, a Hoppárézimi/Kitiltottak 2013-as kiadásának reklámarca

a 2013 őszén megjelent HOPPÁRÉZIMI / Kitiltottak közös kiadás elsősorban a fiatal generáció számára készült. A fiatalok többsége azonban nem is hallott még róla. A negyvenes-ötvenes korosztályra a fiatalok „oda se bagóznának”, hiába ajánlgatnák ezerrel hogy milyen jó is a HOPPÁRÉZIMI, ezért tini korú hírvivőket szeretnék gyűjteni magam köré, akik – ki-ki amilyen mértékben tudja, akarja, facebookon, illetve személyesen is az iskolájában, ahová éppen jár, terjesztené a HOPPÁRÉZIMI hírét.

mixed-species-lion-and-mouseSzerencsés esetben egy idő elteltével önmagát gerjesztené a folyamat. És ezzel igyekeznénk hasonló hírverést csapni, mint a nyolcvanas évek végén a TV híradó volt képes, amit többmillióan láttak. Mi ez nekünk? Ide nekünk az oroszlánt! Egy próbát megér!

Azon szülők jelentkezését várjuk, akik a könyvespolcukon megtalálják a Hoppárézimit és odaadják iskolás gyereküknek, hogy olvassák ki, de azokat is, akik nem lelik, de jó ötletnek tartják, hogy a sok bugyutaság helyett értékkel foglalják le utódjaik agyát, DE LEGINKÁBB azokat a tiniket várom, akik akár olvasták, akár nem, szívesen csatlakoznának hozzánk és szívesen lennének HOPPÁRÉZIMI hírvivők.

 SONY DSC

Mindenkit soxeretettel vár-rock: elérhető vagyok facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán név alatt. Mindenkit visszajelölök, aki bejelöl, hogy tudjunk csetelni. E-mail címem zem911@freemail.hu , teflonom 06 20 3131 791, de a legjobb a facebook cset

ZZ

Uíííí (a lényeg): a terjesztendő szöveg, amit akár e-mailen, de inkább facebookon mindenkinek el kéne küldeni azzal, hogynézzék meg, fogadják be és ők is küldjék tovább mindenkinek országszerte, elsősorban fiataloknak, de bárkinek:

HOPPÁRÉZIMI, a kis magyar hőseposz újra megjelent és újra tarol! Zemlényi Zoltán, vagy ahogy ő hívta magát, ZZ,  kiskorában ugyanolyan gyerek volt, mint bármelyik. Kicsattant az energiától: sportolt, rajzolt, zenekarban dobolt és énekelt. Azonban 15 évesen elütötte egy autó!
30 napos kómát követő teljes bénultságból való felépüléséről egyetlen mozgó ujjával naplót kezdett gépelni, mely HOPPÁRÉZIMI! címmel 1987 nagy könyvsikere lett. 25 évvel ezelőtt Magyarországon mindenki olvasta és mindenki ismerte ZZ naplóját, aki a felépüléséért küzdött, sorai mégis sziporkáztak a humortól!
100 000 eladott példány után a jubileumi kiadás a mostani tinédzserek meghódítását tűzte ki célul.
http://youtu.be/_y-2mVzqRuo – kedvcsináló videó
https://www.youtube.com/watch?v=tbMrWh80Dt8 – ZZ HOPPÁRÉZIMI! tévéfilm (15 p.)
www.hopparezimi.hu – minden, ami Hoppárézimi, minden, ami ZZ
https://www.facebook.com/pages/Hopp%C3%A1r%C3%A9zimi/385990734862450 – facebook oldal, hogy ne maradj le a legfrissebbekről
hopparezimirendeles@gmail.com – itt lehet megrendelni a könyvet

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201998761187402 – Luci üzenete a fiatalokhoz

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.