Hoppárézimi + Publio a Müsziben!

Hoppárézimi + Publio a Müsziben!

2015 Publioíróklub kép 600A self publishingről híres Publio kiadó (ahol bárki valóra válthatja írói álmait) már harmadik alkalommal tart íróklubot, ahová először Oravecz Nórát, majd Nemere Istvánt hívták meg előadónak. Április 8-án 18 órakor a Hoppárézimi írója, Zemlényi Zoltán, alias ZZ lesz a vendég! Bepillantást enged a kulisszák mögé, miként készültek művei, sza szupé lesz!

Alcser Norbert, a Publio kiadó igazgatója és ZZ

Alcser Norbert, a Publio kiadó igazgatója és ZZ

DSCN9561A Blaha Lujza téri Centrum Corvin áruház harmadik emeletén már évek óta működik egy laza retro alter hely, a Müszi, teljes nevén Művelődési Szint, melynek bejárata az áruház bal oldali utcájában, a Somogyi Bélában van. A self publishingről híres Publio kiadó (ahol bárki valóra válthatja írói álmait) már harmadik alkalommal tart íróklubot, ahová először Oravecz Nórát, majd Nemere Istvánt hívták meg előadónak. Április 8-án 18 órakor a Hoppárézimi írója, Zemlényi Zoltán, alias ZZ lesz a vendég!

IMG_4106IMG_3866Az íróklub elsősorban a Publio kiadó “istállójának”, saját pályakezdő íróinak szól, de mivel a témák igen népszerűek és figyelemfelkeltőek az olvasók körében is, ezért ezek az alkalmak nyitottak, bárki eljöhet és sok népszerű írólegendával találkozhat. Az előadók bepillantást engednek a kulisszák mögé, miként készültek műveik.

Hivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.