18+, azaz ’18-as ZZ dedikálás a Deákon 18 évnél fiatalabbaknak is!

18+, azaz ’18-as ZZ dedikálás a Deákon 18 évnél fiatalabbaknak is!

 

2018 december 3 és 23 között minden nap a Deák téri betonizénél, a Starbucks-szal szemközt dedikálja ZZ mind az öt eddig megjelent könyvét a metrókijárat mellett.  Eső, hóesés esetén is van dedikálás, de mivel a könyvek megáznak, ezért ZZ a betonizé közvetlen közelében van ilyenkor is. A 06-20-3131-791-es teflonszámon elérhető karácsonyig minden nap dél és este 6 óra között. A Törj át az üvegfalon és az Öbölkör csak néhány példány erejéig van raktáron, úgyhogy akinek hiányzik, az siessen! A Hoppárézimi és a többi ZZ könyv továbbra is kapható, kizárólag a szerzőnél. Egy kötetben az első kettő (Hoppárézimi-Kitiltottak), valamint a legújabb, ötödik ZZ kötet is Tenzi naplója címmel. Ezeken kívül korlátozott példányszámban kapható a Törj át az üvegfalon, sőt, az Öbölkör is, bár ez utóbbi már hiánycikk, de próbálunk szerezni! A hopparezimirendeles@gmail.com címen bárki megrendelheti őket, de a fővárosban lakóknak a személyes átvételt javasoljuk. Dedikálás idején a Deák téri átvevőhely a betonizénél.

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző, vagyis én. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most! Levelesládámat naponta nézem és már aznap, legrosszabb esetben is pár napon belül válasz-ollók. Vár-rom a megrendeléseket!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com

 

(érdemes megnézni a www.hopparezimi.hu weboldal többi cikkét is 🙂 )

 

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.