A HOPPÁRÉZIMI és a többi ZZ könyv kapható / megrendelhető a szerzőnél!

A HOPPÁRÉZIMI és a többi ZZ könyv kapható / megrendelhető a szerzőnél!
PIC_0001.11.400

Fezó, Palus, I.K., Z.Z. és Nulli 1987 november 27-én, a HOPPÁRÉZIMI első köztéri dedikálásán.

2017 novemberében 30 éve jelent mega HOPPÁRÉZIMI! A ZZ könyvek téli dedikálásán a Deák téren igen sokan megfordultak, többek közt Juszt László is, aki  1987-ben riportot készített ZZ-vel, amit sok-sok százezren láttak, s ezzel tulajdonképpen megalapozta a Hoppárézimi országos világhírét! A könyvek továbbra is kaphatóak, kizárólag ZZ-nél. Egy kötetben az első kettő (Hoppárézimi-Kitiltottak), valamint a legújabb, ötödik ZZ kötet is Tenzi naplója címmel. Ezeken kívül korlátozott példányszámban kapható a Törj át az üvegfalon, sőt, az Öbölkör is, bár ez utóbbi már hiánycikk, de próbálunk szerezni! A hopparezimirendeles@gmail.com címen bárki megrendelheti őket, de a fővárosban lakóknak a személyes átvételt javasoljuk.

 

ZZ BOOKS 2013-IG 400A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző, vagyis én. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

19880831 wp Gene Simmons + HoppárézimiA megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most! Levelesládámat naponta nézem és már aznap, legrosszabb esetben is pár napon belül válaszolok. Várom a megrendeléseket!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com

 

(érdemes megnézni a www.hopparezimi.hu weboldal többi cikkét is :) )

 

 

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>