ZZ a Deák téren dedikál most is, augusztus 3-ig

ZZ a Deák téren dedikál most is, augusztus 3-ig

2018 június  20-án kezdődött a Deák  téri ZZ  dedikésün, mely jelenleg is tart, minden hétköznapon déltől este 6 óráig a Deák téri Starbucks-szal szemközti betonizénél, melyet az ún. ZZ pad szegélyez, és így am block a nyáridőben különösen találó ZZ könyvesstrand nevet érdemelte ki! Már 5.  éve folyamat Auchan dedikál itt ZZ, évente kétszer, télen-nyáron egy-egy hónapot. Idén a nyári ZZ dedikésün 7 7 alatt 6, melyből 5 már eltelt.

Szerencsére idén is Budapestet választotta utcazenélésének foganatosításához ZZ nagy barátja, Frank Scuderi, a New York-i olasz basszusgitáros-dobos-énekes, aki világszínvonalú  produkciójával már 3. éve kápráztatja el a Deák tér népes közönségét. A közös the Bits koncert már idén is megvolt – mindhárom évben együtt ment el a két Deák téri vagány a Beates dalokat játszó tribute zenekar koncertjére.  A Deák téren Frank a Beatles képviselője – yeah, yeah, yeah!

A szerző reinkarnációja dedikál!

A könyvek továbbra is kaphatóak, kizárólag ZZ-nél. Egy kötetben az első kettő (Hoppárézimi-Kitiltottak), valamint a legújabb, ötödik ZZ kötet is Tenzi naplója címmel. Ezeken kívül korlátozott példányszámban kapható a Törj át az üvegfalon, sőt, az Öbölkör is, bár ez utóbbi már hiánycikk, de próbálunk szerezni! A hopparezimirendeles@gmail.com címen bárki megrendelheti őket, de a fővárosban lakóknak a személyes átvételt javasoljuk. Dedikálás idején a Deák téri átvevőhely a betonizénél.

ZZ BOOKS 2013-IG 400A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző, vagyis én. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

19880831 wp Gene Simmons + HoppárézimiA megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most! Levelesládámat naponta nézem és már aznap, legrosszabb esetben is pár napon belül válaszolok. Vár-rom a megrendeléseket!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com

 

(érdemes megnézni a www.hopparezimi.hu weboldal többi cikkét is 🙂 )

 

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.