ZZ TOUR A VÁRBAN kenusokkal (sokkal!)

ZZ TOUR egy hihetetlenül pazar elit helyszínen, a várban

  1. március 7-én a Lenin krt. és a November 7. tér kereszteződésében (amit ma Oktogonként ismerünk) Zemlényi Zoltán, 15 éves elsős gimnazistát elütötte egy 50-nel robogó Trabant. A fiú hat métert repült, fejét betörte, elvesztette az eszméletét…, pedig pár perccel korábban még kenuedzésre sietett. De nem csak edzője, Kovács László „Puszi” várta hiába, hanem egész addigi múltja lezárult. A baleset előtti Zemlényi Zoltán fizikai és szellemi feltámadásának bizonyítéka az egy ujjal gépelt Napló, amit 1985. december végén kezdett pötyögni béna, görcsös ujjával, igazolása annak, hogy a baleset előttig kenubajnok, dobos és bálkirály Z. Z. végtére is azonos a baleset utáni önmagával. E keserves, mégis felemelő küzdelem döbbenetes tükre a kötet, a Hoppárézimi, amit még négy további mű is követett. A negyedik az Öbölkör címet viseli, melyben a Szerző visszaemlékszik a kenus éveire…

 

A Szent István Kávéházba szervezett Z.Z. Tour közönségtalálkozó a koronavírusjárvány megjelenése óta az első, utoljára ugyanis 2020. február 17-én lépett színpadra. Z.Z.-vel ezúttal hamisítatlan kávéházi hangulatban fogunk beszélgetni a könyvekről, az életéről, bármiről.

Szeretettel várunk Benneteket!

ZZ TOUR, vagyis a közönségtalálkozó, mely mindig is életem álma volt – ahol közönség előtt beszélhetek, amiről akarok -, először 1988-ban jött létre egy szegedi középiskolában, s azóta minden aktív évemben megvalósult, kivéve a kovid óta, ezért vagyok izgatott most, vajon milyen lesz, hiszen utoljára 2020. február 17-én léptem színpadra közönség előtt.

Jövő 7 7főn este 6-kor kezdődik, december 12-én, remélem, sokan eljöttök. Szeretettel várlak Benneteket!

  1. december 12. hétfő 18.00-19.30 ZZ TOUR – Hoppárézimi könyvbemutató

19.30-21.00 dedikálás, beszélgetés

 

Helyszín: Szent István Kávéház

Budavári Palotanegyed Déli Összekötő Szárny

(Oroszlános Udvarból nyílik)

 

Program:

 

18.00-19.30 ZZ TOUR közönségtalálkozó

19.30-21.00 dedikálás

 

A rendezvény ingyenesen látogatható.

A kávéház a rendezvényre biztosít a vendégeknek büfékínálatot is, szintén ingyenesen.

A kávéház az ingyenes teremhasználattal, a szervezéssel, és a büfével szeretné támogatni a Szerzőt.

 

A helyszínen a szerző összes eddig megjelent könyve kapható és dedikáltatható.

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.