Zollendroller

Szia, kedves Útonjáró cimborám! Engem Zollendrollernek hívnak, teljes nevem Zemlényi-Kovács Zoltán, csak ez így elég hosszú. Hosszú volt az út, amit eddig bejártam, de még jó hosszú út áll előttem, s ezzel mindenki így van. Te is. Mindenki más úton jár. Néha nem könnyű eldönteni, melyik a jó út, ezért érdemes megismerni mások útjait is, hol, merre jártak, mi volt az élményük, mit mondanak róla. Azonban ezzel együtt Neked a saját utadat kell járnod!

Az utóbbi bő hat évben egy olyan útra keveredtem, amiről rögtön az volt a benyomásom, hogy igen, ez az én utam. Nem is léptem le azóta róla, miközben előtte ide-oda csapongtam. Ezzel sincs semmi baj. Mindenki kereső és útonjáró is egyben. Ez egy szabad világegyetem – ahogy első mesterem mondta. Ha kérdőre vontuk, melyik utat válasszuk, merre menjünk, mitévők legyünk, azt mondta: “Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!“. Egy életre megfogadtam a tanácsát.

Ezen az oldalon egy klub nyílik, ahová várok minden olyan földi lényt, aki nem elégszik meg azzal, ami szemmel látható, kézzel fogható ezen a világon.

Lelkesebb olvasók számára mód nyílik kommentelni, illetve csatlakozni a Saját Utad TAgok Közösségi Oldalának (SUTA KO) utódjához, a saját utad.hu fánk lubhoz is, ahol számos kuriózuimikus érdekességgel szembesülhetnek az igazán elkötelezett érdeklődők. Téged is várunk, egyetlen kikötés: ezentúl csak a saját utadon járhatsz!

Csatlakozás a saját utad fánk lubhoz

A blogger színt vall

Zollendroller ajánlata

Vissza a főoldalra