ZZ KÉRÉSE OLVASÓIHOZ

Nagy öröm volt látni 2012-ben a rajzot, amit Csillának 1989-ben adtam oda!

Nagy öröm volt látni 2012-ben a rajzot, amit Csillának 1989-ben adtam oda!

KÉRÉSEM OLVASÓIMHOZ, BARÁTAIMHOZ, ISMERŐSEIMHEZ

Kérést szeretnék intézni minden olyan emberhez, aki szívén viseli a sorsomat, mert van nekem egy nagy bánatom! Elsősorban újságok fotórovatainak kezelőihez, tv archivumok őrzőihez szólok, vagy aki ilyeneket ismer, de rajtuk kívül mindenkihez, akik őriznek olyan rólam szóló dokumentumot, fényképet, videót, újságcikket, netán fénymásolt szórólapot, vagy bármit. Aki akármilyen velem kapcsolatos képük, rajzuk, filmjük, fénymásolt kéziratuk, levelük, van, vagy valami úton engem ábrázoló képhez, általam készített rajzhoz, velem kapcsolatos filmhez, vagy bármi ilyenhez hozzá tudnak jutni, mielőbb vegyék fel velem a kapcsolatot, kérem.

Ezekből már alig van meg pár füzet...

Ezekből már alig van meg pár füzet…

Kérem őket, kérlek benneteket, hogy segítsetek pótolni legalább egy részét annak a sok mindennek, amit megsemmisítettem! 2004-ben rámjött, hogy a baleset utáni emlékeim rossz hatással vannak rám és ezért (majdnem) mindent kidobtam. Most már bánom, de már késő. Azonban ha bárkinek bármi ZZ-s, ZZ touros, Hoppárézimis bármilye van, kérem, hogy írjon nekem a facebookon!

partures 1Elképzelhető, hogy valaki ismerősömnek adtam valamit, vagy a szüleim odaadtak pl. fénymásolt Hoppázimi kéziratot, vagy bármelyik könyvem kéziratát…, bármi ilyennek elmondhatatlanul örülnék. Vagy rajzot, vagy bármit. Szóval ha bárkinek bármilyen bármilye van,  az maga lenne a csoda és természetesen mindent visszaadnék, de egy másolatot hadd készítsek belőle!

bagdad barnaBaleset utáni is érdekel, de főleg baleset előtti rajzaimat is nagyon keresem. Sajnos jó pár rajzfüzetem eltűnt. Kölcsönadtam, vagy elvesztettem? Akinek bármiféle tőlem származó emléke van, arra kérem, jelezze nekem és megbeszéljük. Nem leszek hálátlan! Már most izgulok, megkerülnek-e elveszett kincseim.