ZZ WEBSITE

A ZZ WEBSITE-on, magyarán szólva a ZZ (Hoppárézimi) weboldalon ugyan elsősorban ZZ könyveiről lehet olvasni, de ez nem minden. Bepillantást nyerhet minden érdeklődő ZZ (nem) mindennapi életébe is, olvashat például érdekessé- geket a ZZ story oldalon, megcsodál- hatja  ZZ művészeti tevékenységét a ZZ ART oldalon, elolvashatja ZZ saját cikkeit újságíró korából a ZZ ARTICLE oldalon, ahol megtalálhatja a ZZ-ről írt újságcikkek garmadát is. A ZZ MOVIE oldal lesz a csúcs! Rövid és hosszú ZZ filmeket fogunk feltölteni folyamatosan, ahogy időnk engedi.ZZ, mint az első könyvéből tudhatjuk, mindig is népszerű szeretett volna lenni. Kenuzott, rajzolt, dobolt, énekelt,  zenekarokat alapított. Világhírű rajzművészként képzelte el magát, vagy világhírű dobosként, netán kenu olimpikonként. De aztán jött a baleset, ezért “csak” országos hírű író lett belőle, ami nem kis teljesítmény, ha azt vesszük, hogy 25 év után is sokan emlékeznek rá és megvásárolják újabb műveit is.

ZZ is ugyanolyan tinédzser volt, mint bármelyik. Voltak kedvencei, akikért rajongott és (nem)titkolt vágya olt, hogy egyszer őneki is legyenek rajongói, akik szerelmes leveleket írnak neki. Aztán tényleg lettek rajongói, tényleg sikeres lett, tényleg kapott levelet csajoktól…, de ez mégsem volt ugyanaz a sikeresség volt, amiről eredetileg álmodott.  ZZ sosem volt elégedett azzal, hogy ő lett “Magyarország leghíresebb nyomorékja”, ahogy ő maga fogalmazta meg. ZZ olyan sztár akart lenni, amilyet ő elképzelt gyerekkorában. Ezért – bár az írókat általában nem lengi körül fékevesztett rajongás, mint mondjuk a pop sztárokat – ZZ olyan weboldalt álmodott meg magának, mint egy IGAZI sztár weboldala, s ez most 25 évvel a Hoppárézimi sikerhulláma után létre is jön, már csak azért is, mert 1987-88-ban még nem is volt internet.

ZZ nagy álma, hogy sikerül a mai tiniket is meghódítani a Hoppárézimivel. Ezért elsősorban Őnekik szánja a Hoppárézimi  és Kitiltottak közös 25 éves jubileumi kiadását, de egyáltalán nem csodálkozik azon, hogy első vásárlói nem a fiatal korosztályból kerülnek ki. A mai negyvenes-ötvenes generáció tökéletesen emlékszik a Hoppárézimi-életérzésre,  sokan oda is adták gyereküknek a könyvet “olvasatra”. Ez nagyon szupé, idén karácsonnyal hasonlóképpen lenne jó cselekednie minél több tini gyerekkel bíró felnőttnek, hogy 2013-14-ben ismét kitörhessen a ZZ-láz! 🙂

Hold