ZZ mind az 5 könyve kapható a szerzőnél!

ZZ mind az 5 könyve kapható a szerzőnél!

Aki szeretne HOPPÁRÉZIMI, KITILTOTTAK, TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON, ÖBÖLKÖR, vagy TENZI NAPLÓJA című ZZ könyvet önmagának, vagy szeretteinek, kérem, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com -ra, ahol minden kérdésre választ kap a szerzőtől, vagyis tőlem, s így létrejöhet a vásárlás. Júliusban és decemberben dedikálok (ok?) a Deák téren, ott várom minden nap fél egytől fél 6-igvásárlóimat. Esőben, hóban, szélben a közeli Huszár Gál könyvesboltban dedikálok (ok?), eZZel kapcsolatban mindent a facebook Hoppárézimi oldaláról lehet megtudni, mely rendszerSN friss-sül! De egész évben kapható minden könyvem a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, dedikáláskor a Deák téri könyvesstrandon, dedikáláson kívül egy levélben megbeszélt helyen. Vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

 

1.1987 HOPPÁRÉZIMI!

2. 1989 KITILTOTTAK

3. 1993 TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON!

4. 1999 ÖBÖLKÖR

5. 2012 TENZI NAPLÓJA

A könyvek tartalma kb.:

  1. HOPPÁRÉZIMI! (1987) – 16. évem naplója, ami akkora hatást tett olvasóira, hogy fél év alatt elkelt az összes 70.000 példány. Összehasonlításként: ha manapság egy könyvből elkel 3.000 darab, az már sikerkönyv, ha 5.000, az már bestseller. Ebből pedig nem 7.000, hanem 70.000 kelt el 87-ben, és azóta további kiadásokkal (sokkal!) együtt közel 100.000 példánykelt el belőle. De ez nem azt jelenti, hogy milliomos lettem, hanem azt, hogy sokan olvasták. Nívódíjat, Ifjúsági díjat kaptam érte (utóbbit a Parlamentben), tévéfilm, színdarab készült belőle, egészségügyi szakközépiskolások ingyen megkapták az iskolától, hogy okuljanak belőle, van, ahol manapság is ajánlott olvasmány, máshol beadandót írhatnak a Hoppárézimiből és a Kitiltottakból, van, ahol az osztálytanító felolvassa a gyerekeknek az egész könyvet, és van, ahol már érettségi tétel! Hallottam már, akik 8 évesen kiolvasták, de 12 éves kortól már nyugodtan kézbe veheti bárki.
  2. KITILTOTTAK (1989) első két könyvem egy kötetben kapható. (kis)kamaszoknak, tiniknek mindenképpen ajánlom, de minden korosztály számára remek olvasmány. Iskolás, és kamaszéveim idején írtam, amikor az első könyv sikere ért, és sok szó esik a kitiltottakról, vagyis a mozgássérültekről, akikkel több éven át voltam kénytelen együtt lakni, élni.
  3. TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON! (1993) Gimnazista éveimben íródott, esik benne szó az érettségiről is. Elsősorban fiatal felnőtteknek való könyv az útkeresésről, de ezt is mint minden könyvemet, bárki olvashatja. Háttértörténete remek korrajz a késő nyolcvanas és a korai kilencvenes évek Magyarországáról, a spirituális BOOM-ról, a rendszerváltó évek útkereső hangulatáról.
  4. ÖBÖLKÖR (1999) Fiatal kisgyerekes családok könyve. Mindenki olvashatja, de mivel akkor írtam, amikor kicsi gyerekeim voltak, illetve első munkahelyeimen dolgoztam, főképp erről írtam önironikus, humoros stílusban, teletűzdelve nyelvi játékokkal. Ebben írtam Geréb Ágiról, az otthonszülésről, a Waldorf óvodáról, iskoláról, és még sok másról is.
  5. TENZI NAPLÓJA (2012) Főként női könyv, történelmi, romantikus, de férfiaknak is való, gyerekeknek kevésbé, idősebb generációk számára ajánlott, mert elsősorban arról szól, hogy kilencven év felett is ugyanazok a szenvedélyek buzognak bennünk, mint fiatal korunkban.

Minden könyvem saját kiadásban jelent meg.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, Törj át az üvegfalon, Öbölkör, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com e-mail címre írva…

VÉGRE!!! 2022-ben már mind az 5 ZZ könvv kapható korlátlanul! A vidéken élők, Pestre eljönni képtelenek számára könyveim a hopparezimirendeles@gmail.com -raírva szerezhetőek be. Fővárosiak.at  dedikáláskor (deceberben, illetve nyáron) a Deák téri Zz könnyesstrandon, facebookoon, vagy szintén ezen a címen vár-rom! Az új kiadású kék borítós (eredetileg 1993-ban megjelent) Törj át az üvegfalon továbbra is kapható, ahogy természetesen a Hoppárézimi és a Kitiltottak egy kötetben, valamint a ZZ company legutóbb kiadott könyve, melynek címe Tenzi naplója, ezen kívül tavaly nyár óta az Öbölkör című önirónikus kötetem is. Aki vidéki, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni, ha bármelyik ZZ könyvből szeretnének!

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.