Júni 25-aug 16 ZZ DEDIKÉSN a Deák térn!!!

Júni 25-aug 16 ZZ DEDIKÉSN a Deák térn!!!

2024 június 25-től augusztus 16-ig a szokásos Deák téri helyszínen, a Starbuck kávézónál lévő betonizé melletti vasalódeszkán dedikálom, illetve árusítom a könyveimet minden hétköznap déltől este 6-ig. Aki szeretne HOPPÁRÉZIMI, KITILTOTTAK, TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON, ÖBÖLKÖR, vagy TENZI NAPLÓJA című ZZ könyvet önmagának, vagy szeretteinek, a jelzett időpontban megtalál a jelzett helyen, közvetlenül a Deák téri metróépület mellett. Aki nem tud kijönni, vagy nem tud senkit maga helyett küldeni, kérem, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com -ra, ahol minden kérdésre választ kap, s így létrejöhet a vásárlás. Egész évben minden nap elérhető vagyok (ok?) egész évben kapható minden könyvem a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.
A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, dedikáláskor a Deák téri könyvesstrandon, iletve dedikáláson kívül egy levélben megbeszélt helyen. Vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

 

1.1987 HOPPÁRÉZIMI!

2. 1989 KITILTOTTAK

3. 1993 TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON!

4. 1999 ÖBÖLKÖR

5. 2012 TENZI NAPLÓJA

A könyvek tartalma kb.:

  1. HOPPÁRÉZIMI! (1987) – 16. évem naplója, amit 15 évesen elszenvedett autóbalesetemből való felépülésemről írtam, illetve az akkori kiskamasz gondolataimról. Bal… illetve jobbesetem előtt rajzművésznek, kenubajnoknak, vagy rockdobosnak készültem, ezek helyett 17 évesen országos hírű könyvszerző lettem. Naplóregényem akkora hatást tett olvasóira, hogy fél év alatt elkapkodták az összes (70.000) példányt. Nívódíjat, Ifjúsági díjat kaptam érte (utóbbit a Parlamentben), tévéfilm, színdarab készült belőle, egészségügyi szakközépiskolások ingyen megkapták az iskolától, hogy okuljanak belőle, van, ahol manapság is ajánlott olvasmány, máshol beadandót írhatnak a Hoppárézimiből és a Kitiltottakból, van, ahol az osztálytanító felolvassa a gyerekeknek az egész könyvet, és van, ahol érettségi tétel! Hallottam már, akik 8 évesen kiolvasták, de 11-12 éves kortól már nyugodtan kézbe veheti bárki.
  2. KITILTOTTAK (1989) Élettörténetem folytatása, társadalomba visszailleszkedésem története. Első két könyvem egy kötetben kapható. (kis)kamaszoknak, tiniknek mindenképpen ajánlom, de minden korosztály számára remek olvasmány. Iskolás, és kamaszéveim idején írtam, amikor az első könyv sikere ért, és sok szó esik benne a kitiltottakról is, vagyis a mozgássérültekről, akikkel több éven át voltam kénytelen együtt lakni, élni.
  3. TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON! (1993) Gimnazista éveimben íródott, esik benne szó az érettségiről, sőt, a családalapításról is. Elsősorban fiatal felnőtteknek való könyv az útkeresésről, de ezt is mint minden könyvemet, bárki olvashatja. Háttértörténete remek korrajz a késő nyolcvanas és a korai kilencvenes évek Magyarországáról, a spirituális BOOM-ról, a rendszerváltó évek útkereső hangulatáról.
  4. ÖBÖLKÖR (1999) Fiatal kisgyerekes családok könyve. Mindenki olvashatja, de mivel akkor írtam, amikor kicsi gyerekeim voltak, illetve első munkahelyeimen dolgoztam, főképp erről írtam önironikus, humoros stílusban, teletűzdelve nyelvi játékokkal. Ebben írtam Geréb Ágiról, az otthonszülésről, a Waldorf óvodáról, iskoláról, a Sziget fesztiválról, az országjáró közönségtalálkozóimról, és még sok másról is.
  5. TENZI NAPLÓJA (2012) Főként női könyv, történelmi, romantikus, de férfiaknak is való, gyerekeknek csak akkor, ha szeretnek olvasni a múlt évezredben játszódó történeteket. Idősebb generációk számára ajánlott, mert elsősorban arról szól, hogy kilencven év felett is ugyanazok a szenvedélyek buzognak bennünk, mint fiatal korunkban. Tenzi Erdélyben született, fiatalon ott élt, és egész életében vissza-visszajárt oda. Nekem ez a kedvenc könyvem. Szívem szerint folytatnám, kutatnám, de új könyveimet készítem.

Minden könyvem saját kiadásban jelent meg.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, Törj át az üvegfalon, Öbölkör, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com e-mail címre írva…

VÉGRE!!! 2022 óta már mind az 5 ZZ könvv kapható korlátlanul! A vidéken élők, Pestre eljönni képtelenek számára könyveim a hopparezimirendeles@gmail.com -raírva szerezhetőek be. Fővárosiak.at  dedikáláskor (deceberben, illetve nyáron) a Deák téri ZZ könnyesstrandon vár-rom, dedikáláson kívül facebookoon, vagy szintén ezen a címen vár-rom! Az új kiadású kék borítós (eredetileg 1993-ban piros borívóval megjelent) Törj át az üvegfalon továbbra is kapható, ahogy természetesen a Hoppárézimi és a Kitiltottak egy kötetben, valamint a ZZ company legutóbb kiadott könyve, melynek címe Tenzi naplója, ezen kívül tavaly nyár óta az Öbölkör című önirónikus kötetem is. Aki vidéki, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni, ha bármelyik ZZ könyvből szeretnének!

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.