ZZ mind az 5 könyve kapható a szerzőtől!

ZZ mind az 5 könyve kapható a szerzőtől!

Nemrég ért véget a 2022/nyári Hoppárézimi dedikálás minden hétköznap délután a Deák téren, a metróépület melletti betonizé előtti ZZ könnyesstrandnál a Starbucks-szal szemben egészen augusztus 19-ig minden hétköznap déltől hatig tartott. I’mmár 10. éve ugyanott, ugyanaZZal a hévvel! Legközelebb decemberben várható dedikálás, addig könyveim a hopparezimirendeles@gmail.com -raírva szerezhetőek be.
Kapható: HOPPÁRÉZIMI *** KITILTOTTAK *** TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON *** ÖBÖLKÖR *** TENZI NAPLÓJA *** eredeti sk. névre szóló dedikésnnel!!!

Barnikámmal a könyv konglomerátum előtt

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, dedikáláskor a Deák téri könyvesstrandon, dedikáláson kívül egy levélben megbeszélt helyen. Vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, Törj át az üvegfalon, Öbölkör, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com e-mail címre írva…

VÉGRE!!! 2022-ben már mind az 5 ZZ könvv kapható korlátlanul! A vidéken élők, Pestre eljönni képtelenek számára könyveim a hopparezimirendeles@gmail.com -raírva szerezhetőek be. Fővárosiak.at  dedikáláskor (deceberben, illetve nyáron) a Deák téri Zz könnyesstrandon, facebookoon, vagy szintén ezen a címen vár-rom! Az új kiadású kék borítós (eredetileg 1993-ban megjelent) Törj át az üvegfalon továbbra is kapható, ahogy természetesen a Hoppárézimi és a Kitiltottak egy kötetben, valamint a ZZ company legutóbb kiadott könyve, melynek címe Tenzi naplója, ezen kívül tavaly nyár óta az Öbölkör című önirónikus kötetem is. Aki vidéki, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni, ha bármelyik ZZ könyvből szeretnének!

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.