ZZ Events

ZZ events – vagyis ZZ események egymást érik. Ezek a ZZ dedikálások,  ZZ TOURok, vagyis ZZ előadások, közönségtalálkozók. Ezen kívül ezen a helyen lehet olvasni majd ZZ TV szerepléseiről, a róla megjelent újságcikkekről, internetes oldalakon történő megjelenéséről is. Telenként ZZ főleg dedikálni szokott. Sokan kérdezik tőle, miért nem nyáron dedikál, amikor nincs az a dermesztő hideg, mint november végén, decemberben. A válasz nagyon egyszerű: az emberek főként karácsony előtt vásárolnak. És karácsony a szeretet ünnepe (ez bármilyen banális közhellyé silányulni látszik, attól még igaz), s mi lenne szebb ajándék ma, a számítógépek világában, mikor már az idősebb generáció se olvas, inkább netezik, mint egy könyv? S ha már könyv, akkor ez a könyv legyen egy ZZ könyv! A ZZ könyvek dedikálással az igaziak, de még szerencse, hogy ez könnyen beteljesíthető kívánalom, sőt, a ZZ dedikálásokon (sokon!) beszerezhető fantazmagórikus “ZZ DEDICATION” bélyegzés is, ami felbecsülhetetlen kinccsé varázsolja a könyvet, melybe beleüttettetődik!

ZZ esemény a ZZ TOUR is. A ZZ TOUR  író-olvasó találkozó-sorozat, mely Magyarország mindahány megyéjén kívül eljutott már külföldre is, egész pontosan a németországi Karlsruhébe, mikor megjelent a Hoppárézimi Hoppareesimi címmel németül, de ugye főképpen Magyarországon mutatta be ZZ lelkes olvasóinak élőben azt az életigenlő látásmódját, ami a könyveiből is árad. 1987 és 2004 között több, mint 200 fellépése volt ZZ-nek iskolákban, kollégiumokban, könyvtárakban, művelődési házakban, klubokban, táborokban, s ahová csak elhívták. A ZZ TOUR időnként más néven futott, így például 1989-90-ben KTT KT, azaz KitiltoTTak KözönségTalálkozó volt az elnevezése, idén, tehát 2013 októberében pedig Tenzi Tour néven indult újra és ZZ-nek jövőre már több konkrét meghívása van, de továbbiakat is szívesen vár. Ha tehát olvassa e sorokat, aki a felsorolt helyeken egyikében dolgozik (tanár, könyvtáros, művelődési ház igazgató, stb.) és szeretné ha ZZ fellépne ott, írjon ZZ email címére a zem911@freemail.hu -ra, vagy a facebookon  keresse meg és személyesen vele tisztázza a dolgokat. A ZZ TOUR , ami életkortól, végzettségtől, társadalmi helyzettől függetlenül mindenki számára tanulságos, ugyanakkor felüdítő szórakozást nyújt, függetlenül attól, hogy olvasott-e ZZ könyvet, korábban hallott-e ZZ-ről.  Ha valaki kíváncsi ZZ közönségtalálkozójára, szervezze meg, vagy vegye fel ZZ-vel a kacsolatot, hogy hogyan tudná megszervezni.  Érdemes figyelni a www.hopparezimi.hu ZZ Events oldalát, vagy a facebookot, de inkább a www.hopparezimi.hut, mert ott minden ZZ TOUR-ról jó előre beszámolunk.

ZZ esemény ezen kívül a TV szereplés, újság-megjelenés, internetes megjelenés is, tehát bármi történik ZZ körül, arról  e helyen lehet majd olvasni.

v.h.

ZZ Tour

ZZ Dedication