ÚJ Tenzi naplója és HOPPÁRÉZIMI dedikésün dec 2 és 23 között a Deák téren!

ÚJ Tenzi naplója és HOPPÁRÉZIMI dedikésün dec 2 és 23 között a Deák téren!

2019 dec 2-től 23-ig minden nap déltől este 6 óráig a Deák téri metró kijáratnál ZZ névre szólóan dedikálja HOPPÁRÉZIMI, KITILTOTTAK, TÖRJ ÁT AZ ÜVEGFALON, ÖBÖLKÖR, valamint frissen megjelent TENZI NAPLÓJA című könyveit. VIGYÁZAT!!! Az első négy kötetből már csupán néhány példány áll a szerző rendelkezésére, ezért érdemes magát csipkedni azoknak, akik mexeretnék őket kaparintani!!!!

Bár egy személyes találkozásnál nincs jobb, hiszen a személyre szóló aláíráson kívül közös fénykép is készül  ZZ könyvesstrandjánál, azonban idén azoknak  se kell búslakodnia, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak eljönni a Deák térre, ugyanis lehet írni a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni, természetesen a szűkös készlet erejéig.

A Hoppárézimi és a többi ZZ könyv továbbra is kapható, kizárólag a szerzőnél. A hopparezimirendeles@gmail.com címen bárki megrendelheti őket, de a fővárosban lakóknak a személyes átvételt javasoljuk. A Hoppárézimi / Kitiltottak  (egy kötetben az első kettő) c. kötetből még kapható, viszont a többi ZZ mű (Törj át az üvegfalon, Öbölkör, Tenzi naplója) már csak korlátozott példányszámban áll rendelkezésre.

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most! Levelesládámat naponta nézem és már aznap, legrosszabb esetben is pár napon belül válasz-ollók. Vár-rom a megrendeléseket!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com

 

(érdemes megnézni a www.hopparezimi.hu weboldal többi cikkét is 🙂 )

 

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.