ZZ mind az 5 könyve kapható a Deák téri dedikésünön + megrendelhető

ZZ mind az 5 könyve kapható a Deák téri dedikésünön + megrendelhető

VÉGRE!!! 2021-ben már mind az 5 ZZ könvv kapható korlátlanul! Július 21-től augusztus 19-ig ZZ dedikálás a Deák téren, sikerült mexervervezni, illetve beszerezni az enge-day-t! Vidéken élők, Pestre eljönni képtelenek számára könyveim a hopparezimirendeles@gmail.com -on szerezhetőek be. Az új kiadású kék borítós (eredetileg 1993-ban megjelent) Törj át az üvegfalon továbbra is kapható, ahogy természetesen a Hoppárézimi és a Kitiltottak egy kötetben, valamint a ZZ company legutóbb kiadott könyve, melynek címe Tenzi naplója.  Ezen kívül mostantól az Öbölkör című önirónikus kötetem is. Aki vidéki, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni, de akik a fővárosban laknak, szintén ugyanide  írjanak, ha bármelyik ZZ könyvből szeretnének, de amíg a dedikálás tart, kérem vásárlóI’m türelmét!

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, dedikáláskor a Deák téri könyvesstrandon, dedikáláson kívül egy levélben megbeszélt helyen. Vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, Törj át az üvegfalon, Öbölkör, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com e-mail címre írva…

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.