ZZ könyvei kaphatóak a szerzőnél

ZZ könyvei kaphatóak a szerzőnél

2020 januártól a Hoppárézimi és ZZ legújabb, Tenzi naplója című könyvei továbbra  is a szerzőnél kaphatóak. Írj, vagy kérjük, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni, természetesen a szűkös készlet erejéig.

A Hoppárézimi és a többi ZZ könyv továbbra is kapható, kizárólag a szerzőnél. A hopparezimirendeles@gmail.com címen bárki megrendelheti őket, de a fővárosban lakóknak a személyes átvételt javasoljuk. A Hoppárézimi / Kitiltottak  (egy kötetben az első kettő) c. kötetből még kapható, viszont a többi ZZ mű (Törj át az üvegfalon, Öbölkör, Tenzi naplója) már csak korlátozott példányszámban áll rendelkezésre.

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most! Levelesládámat naponta nézem és már aznap, legrosszabb esetben is pár napon belül válasz-ollók. Vár-rom a megrendeléseket!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com

 

(érdemes megnézni a www.hopparezimi.hu weboldal többi cikkét is 🙂 )

 

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.