ZZ könyvei a hopparezimirendeles@gmail.com-on szerezhetőek be

ZZ könyvei a hopparezimirendeles@gmail.com-on szerezhetőek be

Véget ért ZZ dedikálása a Deák téren 2020 nyarán, mely július 15-től augusztus 19-ig tartott a szokásos betonizénél álló ZZ könyvesstrandon, mely után ZZ két alkalommal is dedikált a hatvani strandon felállított könyvesstrandján.  Sőt, még Dunakeszin is volt egy dedikésün szeptember elején. Az újra megjelent a harmadik ZZ könyv, a Törj át az üvegfalon továbbra is kapható a szerzőnél! Ezen kívül is kapható természetesen a Hoppárézimi és a Kitiltottak egy kötetben, valamint a ZZ company legutóbb kiadott könyve, melynek címe Tenzi naplója.  Ja! Aki érdeklődik, a facebookon vegye fel ZZ-vel a kapcsolatot, illetve aki vidéki, írjon a hopparezimirendeles@gmail.com , vagy a tenzinaplojarendeles@gmail.com címek valamelyikére, ahol bármelyik ZZ könyvből lehet rendelni.

A Hoppárézimi és a többi ZZ könyv továbbra is kapható, kizárólag a szerzőnél. Nyáron és télen a Deák téren, a Starbucks-szal szemközt, a metrófeljáró épület mellett ZZ könyv dedikálás zajlik. Legközelebb decemberben. Vidékiek, illetve külföldön élők ez időben is a hopparezimirendeles@gmail.com címre írva rendelhetik meg őket, de a fővárosban lakóknak a személyes átvételt javasoljuk. A Hoppárézimi / Kitiltottak  (egy kötetben az első kettő) c. kötetből, illetve a Tenzi naplója címűből még kapható, és néhány napja jelent meg újra a Törj át az üvegfalon bővített kiadásban, viszont az Öbölkör már csak korlátozott példányszámban áll rendelkezésre.

A Zemlényi-könyvek könyvesboltban nem kaphatóak. Egyedüli terjesztőjük maga a szerző. Budapestiek számára személyes átvétel előnyösebb, dedikáláskor a Deák téri könyvesstrandon. Vidékieknek, külföldön élők számára postai küldés megoldott kézbesítési útvonal.  Kapcsolatteremtés a facebookon (Zemlényi-Kovács Zoltán néven!), vagy a hopparezimirendeles@gmail.com email címre írva.

A megrendelés módja: Amennyiben szeretné megvenni a Hoppárézimi / Kitiltottak, vagy a Tenzi naplója című ZZ könyveket, írjon egy levelet a hopparezimirendeles@gmail.com email címre! Akár most!

Tenzi a1 csakHivatalos oldal: www.hopparezimi.hu Kapcsolatfelvétel a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán néven, illetve a facebookos Hoppárézimi oldalon. A könyv megrendelhető: hopparezimirendeles@gmail.com e-mail címre írva…

 

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.