Hogyan lehet hozzájutni?

ZZ BOOKS 2013-IG 400ZZ könyvei jelenleg boltokban nem kaphatóak. Az 5. ZZ-könyv, Tenzi naplója, magánkiadásban jelent meg és a tenzinaplojarendeles@gmail.com e-mail címre írva szerezhető be.  A levélbe érdemes beleírni, hogy honnan ír, mert budapesti rendelés esetén elképzelhető személyes átvétel is, míg vidékre, külföldre postaköltség hozzászámításával történik. A Hoppárézimi / Kitiltottak (mindkét könyv együtt) új kiadású 25 éves jubileumi kötettel hasonló a helyzet.  Ha van dedikálás, ott személyesen is hozzá lehet jutni. A hopparezimirendeles@gmail.com , illetve a tenzinaplojarendeles@gmail.com e-mail címre írva meg lehet tudakolni mindent a ZZ könyvekkel kapcsolatban!

SONY DSCZemlényi Zoltán négy alapművét el lehet olvasni e-bookban is. A publio kiadónál megjelent mind a négy ZZ könyv, a Hoppárézimi, a Kitiltottak, a Törj át az üvegfalon és az Öbölkör is.

http://konyvaruhaz.info/hu_HU/hopparezimi

Hamarosan Tenzi naplóját is el lehet olvasni elektronikus úton, de az igazi könyv-élményt a papírra nyomtatott művek adják, különösen akkor, ha ZZ saját kezűleg dedikálja is azokat. Erre van mód mind személyes vásárlásnál, mind postai küldésnél is. A megrendelésnél fel kell tüntetni, hogy milyen névre szeretnék kérni a dedikációt.

V.H.