ZZ TOUR tájékoztató (szervezőknek)

néhány szó

 ZEMLÉNYI ZOLTÁN KÖZÖNSÉGTALALKOZÓJÁRÓL

 

A ZZ TOUR Zemlényi Zoltán saját műsora, melyet 1988 óta már több, mint 200 helyszínen – elsősorban középiskolákban, könyvtárakban, művelődési házakban, általános iskolákban, főiskolákban, klubokban adott elő az ország szinte minden pontján.

A közönségtalálkozónak nem előfeltétele, hogy a jelenlévők ismerjék ZZ-t, bár nem árt, ha akad egy-két néző (esetleg tanár), aki már hallott róla és fel tud tenni kérdéseket. Az évek során kialakult egy 1,5-2 órás műsor, amely egyaránt szórakoztató, tartalmas és tanulságos. Fő témája a pozitív életszemlélet.

Egy ilyen közönségtalálkozó alkalmával mindössze egy laptopra, egérre, egy projektorra (erősítésre) és egy vetítővászonra van szükség. Helyszínként megfelel egy közönséges osztályterem, vagy bármilyen hasonló méretű helyiség.

Az időponttal és további részletekkel kapcsolatban

Zemlényi Zoltánnal (a facebookon Zemlényi-Kovács Zoltán) kell felvenni a kapcsolatot e-mailben.

Zem911@freemail.hu

http://hopparezimi.hu/kiemelt/ujraindult-a-zz-tour

A most következő sorokat abból az emlékkönyvből idézzük, mely a találkozó közben jár körbe:

“Az egész úgy kezdődött, hogy elolvastam első könyvedet (HOPPÁRÉZIMI) és azóta szerettelek volna megismerni. Most végre sikerült. Pont ilyen jó fejnek képzeltelek, mint amilyen valójában vagy!”

“Bátorságot kaptam tőled és egy fantasztikus délutánt. Pedig azelőtt én még arra gondoltam, hogy nekem nincsenek lehetőségeim. Mostantól fogva tudom, nekem is vannak.”

“Néhány perc alatt rájöttem, hogy nem attól vagy nagy ember, hogy az asztal tetején ülsz mikrofonnal a kezedben, hanem attól, hogy hatalmas szíved van, amibe mindenkit beengedsz.”

“Kicsit kétkedve jöttem el erre az előadásra, de örülök, hogy így történt és nem bántam meg. Gratulálok neked mindenhez, amit az életben elértél.”

“Minden embernek kellene veled találkoznia. Jó volna, ha legalább tizedannyi vitalitás, jókedv, humor, szeretet szorult volna belém, mint beléd. Ezt a napot sosem felejtem el!”

“Szeretnénk, ha jövőre ugyanitt találkoznánk, hogy erőt meríthessünk az élet megpróbáltatásaihoz.”