ZZ Books

Zemlényi Zoltánnak, ismertebb nevén ZZ-nek 2013-ig 5 könyve jelent meg. Azonban van ki nem adott, be nem fejezett, befejezett, de egyelőre napvilágot nem látott műve is. Ezeken kívül szó fog esni ZZ e-bookokról, ZZ hangoskönyvekről is. És persze arról, hogy miképp lehet hozzájutni. Itt lehet olvasni a Hoppárézimi német fordításáról is, mely 1999-ben jelent meg Hopparesimi címmel. Egy osztrák weboldal univerzálisnak tartja ZZ művét! Egy másik helyen 90 Euro-ért kelt el egy Hopparesimi! Hah! Lehet hogy hamsan tényleg itt a világsiker! 😀

Hoppárézimi 1987, Kitiltottak 1989, Törj át az üvegfalon 1993, Öbölkör 1999 és Tenzi naplója 2013.  Ezekről tudhat mindenki, aki figyelemmel követte ZZ munkásságát. A szemfülesebbek tudnak a Hoppárézimi 1994-es A&A kiadásáról is, s a Hoppárézimi/Kitiltottak első 2002-es kiadásáról. A  még ennél is szemfülesebbek tudják, hogy a Hoppárézimi megjelent németül Hopparesimi címmel 1999-ben. Az Öbölkörben szó esik ZZ hollywoody filmforgatókönyvéről, az Oops’a’daisy-ről, ami a Hoppárézimi amerikai angol megfelelője.  A 2000-től 2007-ig írt, de végül soha be nem fejezett Emese esetéről azonban csupán a bennfentesebbek tudnak és ők se valami sokat.

A ZZ könyvek e-bookban is megjelentek és rövidesen Tenzi naplója is olvasható lesz elektronikus úton. A Hoppárézimi és a Kitiltottak már kapható egy jóideje a http://konyvaruhaz.info/hu_HU/hopparezimi oldalon.

A Hoppárézimi 1999-ben elkészült hangoskönyvben is! További hangoskönyvek vannak tervbe véve és ezek reményeink szerint elérhetőek lesznek a www.hopparezimi.hu weboldalról.

Igazi könyv-élményt azonban csak a valódi, lehetőleg dedikált, könyvek nyújtanak. Szerencsére ezek is beszerezhetőek, illetve ezen a weboldalon minden ZZ könyvről lehet olvasni a linkekre kattintva.

Hold